У Львові можливий другий транспортний колапс (фото, відео)

Наближаються Різдвяні Свята і кожна порядна галицька родина поринула у приємні клопоти приготування до найповажніших свят у році. Проте львів’яни, зайняті останніми пошуками «миколайчиків» для своїх рідних та близьких, навіть не здогадуються який пакунок їм під подушку приготував міський голова Львова Андрій Садовий. Львів’яни мають право якщо не приймати участь у прийнятті рішень, то принаймні знати, що уже завтра, 19 грудня 2014 року, громадський транспорт у Львові може зупинитися, людям попросту не буде на чому добратися у потрібний пункт призначення. Адже більшість водіїв маршруток не вийдуть на рейси.

Демарш водіїв маршрутних таксі зумовлений тим, що їх – таких самих львів’ян як ми з Вами – хочуть позбавити роботи та незаконно витіснити з ринку перевезень Львова та області. Справа в тому що Департамент житлово-комунального господарства та інфраструктури Львівської міської ради в односторонньому порядку розірвав угоди з одним з найбільших перевізників міста Лева – транспортною компанією «Успіх БМ». А учора, 17 грудня 2014 року, Галицький районний  суд Львівської області підтвердив законність розірвання договорів. Тобто підприємству, яке щодня випускає на рейси Львова більше 100 маршруток та працює з 1999 року, банально перекривають кисень та намагаються усунити з ринку для узурпації транспортної галузі в одних руках.

Відповідь на питання «В яких саме?» слід шукати у 2011 році, коли міський голова Львова пан Садовий спричинив перший масштабний транспортний колапс у Львові, затіявши «реформу», позмінювавши маршрути та номери. Фразу «Спасибі меру Садовому за те, що пішки йдем додому» знали тоді усі. Все це робилося для того, щоб вивести на ринок нового перевізника, цілком підконтрольного команді Садового (відповідно прибутки з його діяльності також). Ним стало комунальне АТП-1.

Тепер інші фірми, які впродовж багатьох років вірою і правдою служили львів’янам, стали кіскою в горлі Садовому та його АТП-1. Не дивує також і рішення суду, адже чи можете Ви повірити в те, що людина, яка відмовилася від посади першого віце-прем’єра, не зможе домовитися з суддею? Скажімо, пригрозивши вибірковою люстрацією?

Якщо раніше встромляння палиць в колеса «Успіх БМ» працівники підприємства «ковтали» заради транспортного спокою у Львові, то тепер чаша терпіння переповнилася. 18 грудня 2014 рокі водії маршруток заблокували вхід до Ратуші, влаштували пікет сесії Львівської міської ради та висунули вимогу головуючому на засіданні меру Андрію Садовому: якщо він не припинить цькування та нищення працюючого підприємства заради монополізації транспортної галузі Львова у своїх руках, то вже завтра, 19 грудня, водії маршруток в знак протесту проти свавілля пана Садового не виходять на рейси. Відповідно більшість громадського транспорту Львові просто перестане «ходити», і львів’яни змушені будуть повернутися зі своїх зупинок додому, або йти на роботу, в лікарню чи «Львівгаз» пішки.

Працівники «Успіх БМ» наголошують, комфорт львів’ян для них – понад усе, проте іншого способу вплинути на загарбницькі дії Андрія Садового у них просто немає. Вони вимагають просто залишити їх у спокої і дати нормально працювати, а не позбавляти права на маршрути, посилаючись на сміхотворні три випадки порушень правил дорожнього руху (адже у інших підприємств їх налічується не менше). В знак солідарності з «Успіх БМ» про страйк заявили також працівники іншої компанії-перевізника – ТзОВ «Фіакр». А разом це близько 300 маршруток, які залишаються завтра в холодних гаражах.

Обурення завтрашнім Львовом без маршруток просимо скеровувати до міського голови Андрія Садового, для якого монополізація ринку перевезень та нажива на львів’янах є важливішою, ніж їх комфорт.

IMG_6245 copy IMG_6263 copy IMG_6269 copy IMG_6319 copy 

Інформаційна довідка про діяльність підприємства   «Успіх БМ»

Загальна кількість автобусів, включаючи приміські і міжміські- 157 одиниць.

По місту Львову працюють такі маршрути :

  1. 47А – 11 автобусів (Мани)
  2. 48 - 7 автобусів (БАЗ, Богдан)
  3. 49 – 10 автобусів (Мани)
  4. 50 – 21 автобус (БАЗ, Богдан)
  5. 51 –20 автобусів ( БАЗ, Богдан)
  6. 53 –16 автобусів (Мани)

Щодня автобусів по місту Львову  курсує  - 105 автобусів , з них:

  • низькопідлогових ( Ман) – 53 од.
  • БАЗ і Богдан – 52 од.

А також 20 автобусів  завжди є резервних.

Успіх БМ щодня перевозить більш ніж 320 000тис. громадян Львова.

Договори між компанією «Успіх БМ» та  Департаментом  житлового комунального господарства та інфраструктури  були   укладені 22 жовтня 2012 року.

Кількість працівників на 01 листопада  2014 року становить 310 осіб.

Повна кредитна заборгованість на  01.11.2014 р. становить 3 700 000 грн.

Підприємство володіє власними транспортними засобами в кількості 55 одиниць, з них:

  • 23 зареєстровані на ТзОВ «Успіх БМ»
  • 32 зареєстровані на власників підприємства.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: