У Львові щовихідних проходитиме різдвяний гармидер

У Львові на площі Музейній цих вихідних пройде вже третій соціальний ярмарок «Різдвяний Гармидер». Учасники – молоді талановиті українці, які створюють цікаві та ексклюзивні речі. Захід відбудеться: 18-21, 25-26, 30-31 грудня та 7-11, 13-14, 17-21 січня, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Коли всі навколо метушаться в приготуванні до зимових свят, так хочеться затишку: затишно обрати особливий дарунок особливій людині, зробити затишне фото, затишно випити чай з ароматним печивом чи глінтвейн в компанії друзів, поцілуватись під омелою… Тут особлива атмосфера!», - розповіла організатор соціальної ярмарки «Різдвяний Гармидер» Іванка Фединчук.

Організатори соціальної ярмарки мають на меті популяризувати соціальне підприємство, щоб підприємці міста більш активно долучались до різноманітних соціальних проектів та підтримували тих, хто потребує допомоги.

«Для мене особисто успіх Гармидеру – це бажання учасників робити свій маленький бізнес соціальним. Так приємно, коли після ярмарки до мене підходить учасниця і запитує, як можна стати соціальним підприємством, як залучити до роботи представників вразливих верств населення. Загалом я задоволена. І насмілюсь назвати Соціальний люфт і в його рамках ГАРМИДЕР успішним тоді, коли у Львові збільшиться кількість соціальних підприємств в результаті наших дій», - додала Іванка Фединчук.

Ще одна особливість ярмарку – тут немає нічого «китайського», всі речі особливі, більшість ручної роботи від талановитих майстрів.

Частина коштів, виручених від продажу на «Різдвяному Гармидері», буде спрямовано на потреби Центру інтегральної допомоги жінкам в кризових ситуаціях.

Додамо, соціальний розпродаж проходить в рамках мистецького проекту «Домініканес».

Гармидер (2) Гармидер (3) Гармидер (4) Гармидер Гармидер2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: