За ненастання транспортного колапсу у Львові тепер відповідальні мер та депутати міськради, - керівництво «Успіх БМ»

Вирішення правової колізії, у яку міський голова Львова Андрій Садовий «загнав» одного з найбільших перевізників міста Львова, від сьогодні на відповідальності депутатів Львівської міської ради. Про це заявив сьогодні, 18 лютого, директор компанії-перевізника «Успіх БМ» Юрій Мельник під час прес-конференції у Львові.

«Сьогодні у Львові міг повторитися транспортний колапс 2012 року, коли після «реформи» Андрія Садового львів’яни не знали коли, куди і яким чином їдуть маршрутки у Львові. Не виключено, що працівники нашої компанії-перевізника відновлять страйк будь-якого дня, якщо депутати Львівської міськради та міський голова Львова Андрій Садовий не виконають взяті на себе сьогодні публічні зобов’язання», - наголосив Ю.Мельник.

За його словами, незаконне розірвання договору про можливість здійснювати пасажирські перевезення Департаментом житлово-комунального господарства та інфраструктури Львівської міської ради з «Успіх БМ» призвело до того, що обурені працівники підприємства 18 грудня пікетували сесію Львівської міської ради та вимагали у мера Садового припинити цькування та нищення працюючого підприємства заради монополізації транспортної галузі Львова у своїх руках. Адже за такої ситуації третина маршруток Львова будь-якого дня може не вийти на рейс.

«Під тиском людей міська рада прийняла компромісне рішення про те, що і перевізник, і міська влада йдуть на певні поступки і остаточно оформляють мирову угоду в Апеляційному суді. Проте знаючи, як вміло Андрій Садовий вміє заговорювати проблеми, ми наголошуємо, що гарантами вирішення ситуації від сьогодні окрім самого Андрія Івановича, є депутати, які приймали рішення, зокрема Роман Федишин, Іван Гринда та Валерій Веремчук», - говорить пан Мельник.

Директор фірми-перевізника також підкреслює, що від сьогодні це не лише колективна, а й персональна відповідальність вищеперелічених чиновників міської ради, адже тепер від їх слова громаді залежить, чи не опиниться Львів перед Різдвяними Святами в черговому транспортному колапсі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: