Дизайнер Караванська організовує у Львові благочинне свято «Діти творять казку»

У неділю, 21 грудня, о 14:15 у львівському готелі «Citadel Inn» (вул. Грабовського, 11) розпочнеться благочинне свято «Діти творять казку». Це буде захоплююча інтерактивна казка - театралізоване дійство поміж чарівних декорацій, у якому героями разом із професійними театральними акторами стануть і дітки, і їхні батьки.

Про це Дивись.Інфо повідомила Галина Гузьо.

Підготовка до благочинного свята «Діти творять казку» уже триває. Дизайнер Оксана Караванська з дітками та батьками завчасно вигадують та створюють казкові костюми для маленьких героїв дійства. А вже 21 грудня режисер та актори Театру ім. Марії Заньковецької і Першого українського театру для дітей та юнацтва залучатимуть цих героїв в інтерактивну казку-дефіле.

Крім того, аніматори проведуть ігровий майстер-клас зі створення hand-made забавок, які також будуть задіяні у казці. А фотохудожник у професійній виїзній фотостудії збереже чарівну мить напам’ять.

Свято «Діти творять казку» - благодійне. Кошти, закумульовані під час підготовки до дійства і зібрані в його процесі, організатори скерують у Буківський дитячий будинок-інтернат для дітей з особливими потребами (Старосамбірський район Львівської області).

- Головна мета свята «Діти творять казку» - прищепляти дітям змалку доброту, - каже автор ідеї заходу, дизайнер Оксана Караванська.– Діток варто привчати до того, що світ довкола них – дуже різний. Що поруч із ними живуть різні діти, і не всі із них – такі ж щасливі та соціально захищені, як вони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: