Концерт до 25-річчя гурту відбудеться саме у Львові – у місті, де все починалося, – Чубай (фото)

19 січня у Львівській Опері гурт «Плач Єремії» дасть два великих концерти з нагоди ювілею. Музиканти виконають добре відомі та улюблені  пісні, які виконувались протягом 25 років діяльності гурту. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив лідер гурту Тарас Чубай.

«Ми вже декілька днів у Львові. Зараз у нас щоденно тривають репетиції. Для Львівської опери ми готуємо серйозну програму, яка представить ретроспективу пісень за час нашої творчої діяльності. Ми покажемо все, що робив Плач Єремії за 25 років. Частину старих пісень буде виконано у новому аранжуванні, адже вони були записані ще в юнацькі роки. Також плануємо прем’єру пісні на вірш Юрка Андруховича», – розповів Тарас Чубай.

Виступатимуть артисти у складі, який був сформований ще в середині 90-х років: Всеволод Дячишин (бас-гітара), Юрко Дуда (клавішні, труба), Андрій Надольський  (ударні). Також як мультиінструменталіст до гурту долучився Андрій Войтюк.

Як зазначив лідер гурту, на ювілейному концерті артисти виконають більше співаної поезії.

foto1

Гурт «Плач Єремії» є одним з найвизначніших українських рок-гуртів, творчість якого стала культовою. Його пісні – це переважно серйозні, філософські вірші, більшість з яких написані батьком Тараса – Григорієм Чубаєм. Це інтелектуальна рок-музика, яка спонукає до роздумів та надихає.

Квитки можна придбати в мережі квиткових кас «От-От» і касах Оперного театру, а також замовити чи забронювати на сайтах kasa.in.ua та gastroli.ua.

Усі пісні звучатимуть наживо.

Організатор: компанія «ДікАрт».

baner

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: