На концертах Табакова у Львові відбудеться аукціон різдвяних картин, створених вихованцями центру «Джерело» (фото, відео)

25 грудня, на Католицьке Різдво, на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької відбудуться два сольні концерти співака та композитора Павла Табакова. Цієї зими у рідному місті володар титулу «Голос країни» порадує меломанів святковою романтичною концертною програмою «Різдво для двох». Початок концертів – о 18:00 та 20:00.

 Про це Дивись.Інфо повідомила промо-менеджер Павла Табакова Галина Гузьо.

Того вечора на заньківчанській сцені у виконанні Павла Табакова і його групи звучатимуть колядки – і українські традиційні в оригінальних аранжуваннях, і авторські, і «в’язанка» зі знаних англомовних різдвяних пісень. А у фойє театру відбуватиметься «тихий» аукціон унікальних живописних картин на різдвяну тематику. Унікальність цих робіт у тому, що вони створені вихованцями Навчально-реабілітаційного центру «Джерело» - спеціально до концертів Табакова «Різдво для двох».

- Павло Табаков уже багато років є нашим приятелем, він неодноразово бував на аукціонах живописних робіт «джерелят», - кажедиректор Центру «Джерело» Анна Гайдучок. – І коли у Центрі дізналися про те, що співак готує різдвяні концерти, виникла ідея намалювати кілька картин, присвячених Різдву. Наша молодь дуже старалася, вкладала у кожну роботу усю свою душу і всі свої вміння. Під час створення цих картин у «Джерелі» відчувався запах Різдва, свята.

- Картини, створені вихованцями «Джерела», - напрочуд світлі і теплі, - ділиться Павло Табаков. - Від них відчуваєш енергетику любові, добра і позитиву. Вони створюють настрій Різдва. Мені дуже приємно, що мої концерти у рідному Львові матимуть такий цікавий мистецький акцент.

Авторами різдвяних живописних полотен, які підуть з молотка 25 грудня у Театрі ім. М. Заньковецької, є молодь з особливими потребами, віком від 18 до 25 років. Усі картини намальовані акриловими фарбами на полотні. Усього – шість картин. Серед них є колективні роботи. Початкова вартість благодійної пожертви за картини - від 200 до 450 грн. Усі виручені з аукціону кошти підуть на діяльність арт-терапевтичної студії, що діє при Майстернях Навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Концерти Павла Табакова «Різдво для двох» – це дві години мелодійного, душевного і сповненого тільки справжніх емоцій музичного дійства. А оскільки ці виступи відбудуться в особливий день у році та ще й у казковий, білосніжний період, то під час нього можуть ставатися дива і навіть здійснюватися мрії...

На саме Різдво, 7 січня 2015 року, Павло Табаков і його група повезуть програму «Різдво для двох» до Києва. У столиці концерт відбудеться у Національному палаці мистецтв «Україна» (малий зал). А вже наступного, 8 січня, Табаков вилетить на гастролі до Канади. Там, зокрема, 10 січня 2015 р. у Торонто відбудеться спільний різдвяний концерт володаря титулу «Голос країни» і формації «Піккардійська Терція».

DSC_0122 DSC_0138_small DSC_0142 DSC_0144 DSC_1489 tabakov_afisha табаков11 табаков33

http://youtu.be/idsKuRQeGe4?list=UUnw0IXMqsSsOrn20OVPM6yQ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: