Садовий забрав маршрут у приватного перевізника і віддав його «своєму» АТП (відео)

Перевізнику «Успіх БМ» – право їздити, а міській раді – 47-й маршрут  

Домовленостей  між «Успіх БМ» та ЛМР досягнуто не в повному обсязі.

Про це журналістам повідомив Юрій Мельник, директор компанії-перевізника. 

Керівництво «Успіх БМ» стверджує, що вимоги міста вони виконали, практично віддавши місту 47-й маршрут, який з 22 грудня буде в повному обслуговуванні комунального підприємства АТП-1.

"Загалом між ЛМР та "Успіх БМ" тривають переговори в юридичній площині з метою належного оформлення документів для офіційного підтвердження права перевізника надавати послуги у майбутньому. Всі правові питання будуть урегульовані вже  з наступного тижня, коли буде підписана мирова угода між містом і "Успіх БМ". А відмову від 47-го маршруту вони прогнозували", - стверджує Мельник.

"З понеділка 47-й маршрут Львова обслуговує АТП -1, тому нікому не відомо, який транспорт виїде на маршрут.  Відповідальність за його обслуговування вже лягає на представників комунального транспортного підприємства. Є потенційна загроза відсутності низькопідлогових автобусів. Чи може місто забезпечити  такими автобусами цей маршрут, ми не знаємо", -зазначив Мельник.

Нагадаємо, вчора представники "Успіх БМ" вийшли з протестом до міського голови Андрія Садового, адже той має намір забрати у них маршрути, які вони обслуговують.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: