У Львові діти переглянули театралізоване дійство

В рамках акції до свята Миколая «Подаруймо дітям радість», 17 грудня управління соціального захисту, спільно з дирекцією Львівського академічного духовного театру «Воскресіння», організувало безкоштовний перегляд вистави «В пошуках Святого Миколая» для дітей з порушеннями функції слуху Львівської територіальної організації УТОГ, а також дітей, батьки яких постраждали в зоні АТО, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Святковий настрій і море нових позитивних емоцій дітям подарували актори Львівського академічного духовного театру «Воскресіння», зігравши виставу «У пошуках Святого Миколая». Відвідувачі мали можливість проявити свої таланти: розказати віршики, поспівати пісень і просто в колі друзів яскраво провести час», - розповів заступник начальника відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Олексій Неділя.

«Традиційно склалось, що цикл новорічних та різдвяних свят розпочинається Днем святого Миколая. Найбільш очікуваним це свято є для дітей, адже вони вірять у чудотворну силу Святого Миколая і чекають від нього подарунків, здійснення своїх мрій. Щорічно у Львові відбуваються різноманітні заходи для дітей та молоді, благодійні акції та концерти», - зазначив в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: