У Львові привітали представників виборчих комісій (фото)

Сьогодні, 19 грудня, відбулася урочиста нарада з нагоди нагородження учасників виборчих процесів загальнодержавних виборів Почесними грамотами та Подяками Центральної виборчої комісії. Участь у цьому заході взяв голова Львівської обласної ради Петро Колодій, повідомила прес-служба облради.

Звертаючись до представників виборчих комісій, Петро Колодій наголосив на важливості їхньої ролі у процесі перезавантаження влади в України. «Ми сьогодні тут зібралися, аби відзначити кращих людей, які розпочали процес змін у нашій державі, який був задекларований під час Революції Гідності. Починаючи з виходу на вулиці наших студентів на Євромайдан, а потім і активної участі всієї громадськості під час Революції Гідності, ми зуміли пройти цей шлях гідно. Наступним етапом нашої держави стала вимога Майдану щодо перезавантаження влади. І ми це зробили через вибори Президента України, а восени 2014-го року – вибори до Верховної Ради України. Тому, вважаю, що на цьому етапі ви, шановні представники виборчих комісій, відіграли важливу роль: чи не вперше за роки незалежності України ми побачили прозорість виборчого процесу і що  задекларовані на Майдані ідеї були впроваджені в життя. Тепер ми чекаємо від нової Верховної Ради України та від уряду України, який був затверджений парламентом, – змін і реформ», – зазначив Петро Колодій.

Виборча комісія-1 Виборча комісія-2

На закінчення зустрічі представникам виборчих комісій за сумлінне виконання своїх обов’язків щодо організації підготовки і проведення загальнодержавних виборів вручили відзнаки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: