У Львові відбулася обласна молодіжна зустріч «Галицький авангард» (фото)

16 грудня 2014 року у приміщенні Українського католицького університету відбулася молодіжна зустріч «Галицький авангард». Організаторами виступили управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації спільно з Українським католицьким університетом та Львівською обласною організацією Спілки Української Молоді в Україні, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба.

Основною метою зустрічі було підведення підсумків року, що завершується, налагодження подальшої співпраці та підвищенні ефективності роботи між управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та молодіжними громадськими організаціями Львівщини.

Захід зібрав представників 25-ти громадських організацій Львівщини, волонтерів та активістів молодіжного середовища. Під час зустрічі 18 організацій продемонстрували презентації про основні заходи, які були реалізовані в 2014 році, та поділилися планами ключових заходів на 2015 рік.

dsc_5756

Начальник відділу молодіжної політики управління Андрій Ковальський розповів: «Таку молодіжну зустріч проводимо вже вдруге. Робимо нашу співпрацю з громадськими організаціями системною. Саме у кінці року час підводити підсумки та складати плани на наступний рік. Зараз визначили пріоритети на 2015 рік, на складний наступний рік:

- національно-патріотичне виховання молоді;

- міжнародна співпраця у сфері;

- підприємництво та працевлаштування молоді;

- розвиток громадської активності.

Дякуємо активній молоді, яка змінює країну. Запрошуємо до співпраці та спільних проектів.»

В рамках заходу було нагороджено найактивніших громадських лідерів та організації за підсумками діяльності в 2014 році.

Учасники зустрічі також мали змогу познайомитися ближче, поділитися ідеями, обмінятися контактами. Під час неформального спілкування за святковим фуршетом активісти змогли поговорити про плани спільної діяльності.

DSC_0294 DSC_0321 DSC_0326 DSC_0364

Андрій Фендик, голова ЛОО Спілки Української Молоді в Україні прокоментував: «Така зустріч покликана представити діяльність громадських організацій. Організації змогли представити свою діяльність за 2014 рік, показати заплановані заходи на 2015 рік. Український католицький університет радий співпраці з управлінням та громадськими організаціями і старатиметься підтримувати різні ідеї організацій для підняття національної свідомості та формування громадського суспільства. Раді, що заходи формування свідомої спільноти Львівщини відбувається в приміщеннях університету.»

У молодіжній зустрічі «Галицький авангард» взяли участь представники Головного управління ДСНС України у Львівській області. Рятувальники Львівщини розповіли учасникам про основні напрями роботи із молоддю, презентували проведену упродовж року роботу та наголосили на перспективних напрямах пропаганди культури безпеки серед молоді.

Також, під час зустрічі було представлено Державну  програму «Молодіжний працівник». Програма розрахована на держслужбовців, задіяних у роботі з молоддю та лідерів неурядових громадський організацій у форматі спільного навчання. «Базовий тренінг є лише початковим етапом широкомасштабної Державної Програми «Молодіжний працівник», реалізація якої запланована на декілька років та поділена на 4 етапи. Окрім базового, надалі будуть реалізовані спеціалізовані тренінги, тренінг для тренерів та програма обміну, яка дозволить молодіжним фахівцям відвідати у наступному році Німеччину та познайомитись з німецьким досвідом молодіжної політики. Важливо те, що даний базовий тренінг спрямований на покращення кваліфікаційних і методичних знань молодіжного працівника.» – зазначила Ольга Леськів, головний спеціаліст відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: