Робитимемо усе для того, аби «Свобода» повернула собі лідируючі позиції на Львівщині, - Кошулинський

20 грудня 2014 року відбулася конференція Львівської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Участь у заході взяв заступник Голови ВО «Свобода» Руслан Кошулинський, якого за поданням Олега Тягнибока учасники конференції обрали керівником обласної організації «Свободи». Попередник Руслана Кошулинського на цій посаді Йосиф Ситник став його першим заступником. Руслан Кошулинський також рекомендуватиме Йосифа Ситника на посаду керівника фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді.

Під час конференції було також затверджено новий склад Львівського обласного комітету партії, до якого увійшли: голова обласної організації ВО «Свобода» Руслан Кошулинський, його перший заступник Йосиф Ситник, заступник Андрій Міщенко, керівники районних та міських осередків партії, а також Маркіян Лопачак, Антін Злотко, Андрій Тягнибок, Володимир Чехут, Олексій Балицький та Марта Ільчишин.

Окрім цього, під час зібрання Йосиф Ситник прозвітував про діяльність обласного осередку «Свободи» у ІІ півріччі 2014 року. Увагу було зосереджено на аналізі результатів останніх парламентських виборів, тенденціях політичного життя краю та проблемним питанням розвитку місцевих осередків партії.

Руслан Кошулинський подякував за підтримку та закликав присутніх посилити роботу з розбудови та модернізації осередків партії.

«Нині нашим головним завданням є розбудова осередків партії. Необхідно модернізувати, осучаснити роботу наших організацій на місцях, маємо діяти відповідно до вимог часу – так здобудемо більше прихильників, залучимо нове членство та домагатимемося виконання «Програми захисту українців». Зараз також робитимемо усе для того, аби «Свобода» повернула собі лідируючі позиції у Львівській області», – зазначив Руслан Кошулинський.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: