Колодій передав подарунки від святого Миколая дітям-сиротам та дітям учасників АТО (фото)

До Дня святого Миколая за сприяння голови обласної ради Петра Колодія діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти учасників АТО відвідали святкову виставу львівського театру «Воскресіння». Подивитись на казкове дійство малеча приїхала до Львова із Мостиського району, повідомили у прес-службі ЛОР.

У внутрішньому дворику Ратуші Львівський академічний театр «Воскресіння» презентував діткам виставу-забаву «В пошуках святого Миколая». Перед дитячими очима розгорнулось незвичайне феєричне видовище, наповнене танцями, піснями, вогняними та піротехнічними ефектами. Відзначимо, що малеча була не просто глядачем, а й активно долучалась до самої вистави: діти активно відгадували загадки, розповідали Миколаєві вірші і навіть за допомогою спільної молитви до Ангела-охоронця звільнили з полону лихих створінь зимову фею.

Колодій передав подарунки від святого Миколая дітям-сиротам та дітям учасників АТО

Колодій передав подарунки від святого Миколая дітям-сиротам та дітям учасників АТО

колодій2 колодій3 колодій4

Опісля із Днем святого Миколая дітей привітав голова обласної ради Петро Колодій. «Щодня Святий спостерігає з небес за вчинками маленьких українців: чи вони слухняні, чи допомагають дорослим, чи слухають вчителів, чи гарно вчаться. І за успіхи та старання кожна дитина отримує подарунок», – зазначив очільник облради. Відтак Петро Колодій передав діткам гостинці від Чудотворця та побажав їм міцного здоров'я, успіхів у навчанні та мирного неба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: