На благочинному святі від дизайнера Караванської зібрали для дітей 25 тисяч гривень (фото)

Кошти скерують у Буківський дитячий будинок-інтернат для дітей з особливими потребами

У львівському готелі «Citadel Inn» відбулося щорічне благочинне свято від дизайнера Оксани Караванської «Діти творять казку».

Про це Дивись.Інфо повідомила промо-менеджер Галина Гузьо.

Це було не просто дитяче свято, а захоплююча інтерактивна казка - театралізоване дійство поміж чарівних декорацій, героями якого разом із професійними театральними акторами були і дітки, і їхні батьки.

Захід мав благочинну мету: завдяки благодійним внескам вдалося зібрати 25 тисяч гривень. Ці кошти передадуть Буківському дитячому будинку-інтернату для дітей з особливими потребами (Старосамбірський район Львівської області).

- Я не ставила собі за мету зібрати велику суму, адже розумію, що зараз і так усі допомагають чим можуть, передусім, нашій армії, - каже Оксана Караванська. – Але навіть у такий час не маємо права забувати про тих, хто завжди, що б не було, потребує нашої підтримки. Головна мета свята «Діти творять казку» - прищепляти дітям змалку доброту. Діток варто привчати до того, що світ довкола них – дуже різний. Що поруч із ними живуть різні діти, і не всі із них – такі ж щасливі та соціально захищені, як вони. Наше свято – домашньо-сімейного формату. І мені важливо було бачити, що діти приходили на нього з розумінням, що це не просто розвага, а що вони і їхні батьки допомагають іншим діткам, їхнім ровесникам.

Підготовка до благочинного свята «Діти творять казку» розпочалася заздалегідь. Дизайнер Оксана Караванська з дітками та батьками завчасно вигадували та створювали казкові костюми для маленьких героїв дійства. Примітно, що свої образи діти обирали самі. Відтак на святі були принцеси, пірати, гномики, бетмени, Білосніжка, Снігова Королева, Людина-Павук… А режисер та актори Національного драматичного театру ім. Марії Заньковецької і Першого українського театру для дітей та юнацтва залучали цих героїв в інтерактивну казку-дефіле.

3334 DSC_1176 DSC_1273 Image_003 Image_024 Image_031 Image_038 Image_047 IMG_3473 (Копировать) IMG_3476 (Копировать) IMG_3478 (Копировать) IMG_3479 (Копировать) IMG_3517 (Копировать) IMG_3520 (Копировать) IMG_3522 (Копировать)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: