У Львівській ОДА налагоджують співпрацю у галузі туризму з Підкарпатським і Люблінським воєводствами

Департамент міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА провів першу робочу зустріч українських та польських партнерів мікропроекту №2 «Створення інноваційних транскордонних туристичних продуктів та спільна промоція Львівщини, Підкарпатського та Люблінського воєводств» парасолькового проекту «Спільна промоція туристичних можливостей та культурно-історичної спадщини Львівської області, Підкарпатського і Люблінського воєводств» Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2007-2013», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Робоча зустріч відбулася за участі керівництва департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації, представників Гміни Медика (Республіка Польща), головного партнера парасолькового проекту та керівника і бухгалтера мікропроекту №2.

Основними завданнями зустрічі були встановлення механізму партнерства по обидві сторони кордону, формування та обговорення основних положень тристоронньої угоди про пріоритети і заходи співробітництва у галузі туризму між Львівською областю, Підкарпатським і Люблінським воєводствами, а також визначення плану заходів на 2015 рік в рамках реалізації мікропроекту №2.

За результатами робочої зустрічі учасники  домовилися звернути особливу увагу на підготовку тристоронньої угоди між Львівською областю, Підкарпатським і Люблінським воєводствами, оскільки, до цього часу, взаємовигідне і перспективне транскордонне співробітництво у туристичній галузі не використовувалось належним чином органами державної влади, відповідно відсутні угоди про співпрацю.

Довідка:

Загальна мета мікропроекту ‒ забезпечення комплексного підходу до створення та реалізації спільної туристичної маркетингової політики прикордонних регіонів Україна-Польща. Мікропроект покликаний об’єднати усі заходи, скеровані на дослідження, популяризацію туристичних можливостей та представлення культурних особливостей прикордонного регіону, котрі будуть опрацьовані іншими учасниками парасолькового проекту.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: