Яценюк направив в Раду 40 "реформаторських" законів

Кабінет міністрів України підготував та направив до Верховної Ради близько 40 законів

Про це під час засідання Кабінету міністрів заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент Еспресо.TV.

"Близько 40 законів уряд відправив до парламенту для розгляду і прийняття", - повідомив він, підкресливши, що законопроекти не достатньо на його думку радикальні.

"Це справа кожної політсили приймати для себе політичні рішення чи підтримати країну в цей складний період часу, чи підтримати ті радікальні заходи, які, на мою думку недостатні, але не у всіх вистачає політичної волі провести жорсткі реформи, як це робили в Польщі, Латвії, Литві, які тепер є членами ЄС та демонструють зростання", - заявив Яценюк.

"Іншого шляху, ніж шлях економічних і політичних реформ, у країни немає. Це єдино правильний і вірний рецепт. Це спільна політична відповідальність парламенту, коаліції і уряду, в якому представлена кожна політична сила, яка є членом коаліції. Сподіваюся, що в процесі роботи дійдемо до розуміння політиками відповідальності за майбутнє, а не за сьогодення", - підсумував Яценюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: