Кабмін зареєстрував в Раді допрацьований держбюджет-2015

Кабінет Міністрів України вніс до Верховної Ради допрацьований проект держбюджету на 2015 рік

Текст документу доступний на сайті Ради і він відрізняється макропоказниками від проекту, який раніше надійшов в профільні комітети, передає Еспресо.TV.

Так, в документі доходи державного бюджету на 2015 рік Кабмін планує встановити на рівні 475,2 млрд грн (раніше - 432,3 млрд грн), витрати - 527,1 млрд грн (раніше 485,3 млрд грн.). Граничний рівень дефіциту держбюджету пропонується встановити на рівні 63,6 млрдн грн (раніше 65 млрд грн).

Також, у Верховній Раді зареєстровано проект постанови про особливості процедури розгляду і прийняття проекту закону про державний бюджет України на 2015 рік.

В документі пропонується затвердити спеціальну процедуру розгляду і прийняття проекту держбюджету на 2015 рік, поданого Кабінетом міністрів.

Зокрема, передбачається: представлення проекту закону про державний бюджет на 2015 рік у Верховній Раді 23 грудня; розгляд проекту держбюджету народними депутатами, формування пропозицій до проекту та надання їх Комітету ВР з питань бюджету - пізніше 12.00 24 грудня (пропозиції, що надійдуть після 12 години 24 грудня Комітетом ВР з питань бюджету не будуть розглядатися); підготовка Комітетом ВР з питань бюджету за участю уповноважених представників Міністерства фінансів пропозицій до проекту закону про держбюджет-2015 і надання таких пропозицій на розгляд Верховної Ради - до 12 годин 25 грудня 2014; розгляд проекту держбюджету з пропозиціями Комітету ВР з питань бюджету та прийняття його в цілому - 25 грудня 2014 року

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: