Львів’яни привітали військових у зоні АТО (фото)

“... Наші янголи-охоронці, ми вам любимо, чекаємо... Повертайтесь”

Невгамовна творча група під орудою талановитої галицької журалістки Галини Тарадайки розпочала на Львівському обласному державному телебаченні Новорічно-Різдвяну акцію “Привітайте хлопців у АТО”. Всім колективом, вони протягом дня, просто неба на вуличках міста Львова записували побажання простих городян та гостей міста.

  • Наші янголи-охоронці, ми вам любимо, чекаємо, - звернулась до солдат АТО Ксєнія з Києва. - Повертайтесь! Повертайтесь живими і з перемогою!
  • Дяді солдати, дякую вам за те, що в моєму домі мир — сказав маленький Богданчик. - Я кожного вечора молюсь і прошу Боженьку, щоб ви повернулись до своїх дітей як скоріше!

От ці, і ще кілька десятків побажань будуть змонтовані в одну програму і транслюватимуться на телебаченні. А ще керівництво Львівського обласного державного телебачення планує передати готові записи безпосередньо в зону АТО, щоб теплі слова з Львова почули захисники України.

  • Наш творчий колектив теж приєднується до побажань, - зазначила Галина Тарадайка. - У багатьох працівників нашого телебачення близькі та рідні зараз зі зброєю в руках захищають незалежність України. І ми хочемо, щоб теплоту наших сердець відчули хлопці на передовій.

ато ато1 ато2 ато3 ато5 ато6 ато7

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: