Міське управління екології проводить конкурс із виготовлення штучних ялинок та прикрас

Незабаром Новий рік, одним з атрибутів якого є ялинка. Кожна родина традиційно прикрашає нею свою оселю, не задумуючись, про шкоду, якої зазнає природа. Управління екології та благоустрою ЛМР закликає мешканців міста не купувати лісові ялинки на новорічні та Різдвяні свята, а замінити їх зимовими композиціями з гілок хвойних дерев або штучними ялинками, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Це дозволить значно скоротити попит на живі дерева та зберегти життя багатьом лісовим красуням, адже збереження ялинок має вагоме значення також для запобігання таким природнім катаклізмам як повені та зсуви», – зазначають в управлінні екології та благоустрою ЛМР.

З метою популяризації штучної ялинки та залучення дітей до природоохоронних заходів, управління екології та благоустрою ЛМР за підтримки РЛП «Знесіння» та допомоги львівських матерів у рамках акції «Збережи життя ялинці» організовує конкурс «Майстерня святого Миколая». Мета його –  збереження лісових ялинок, шляхом проведення майстер-класів для львівських школярів із виготовлення штучних ялинок та прикрас. Також у процесі виготовлення  виробів заплановано провести вікторину про РЛП «Знесіння» та визначити переможців конкурсу в номінації «Ерудит».

До участі в акції запрошують усіх школярів та їхніх батьків. Відбудеться захід 25 грудня 2014 року в інформаційному центрі РЛП «Знесіння» (вул. Довбуша, 24). За підсумками конкурсу переможців відзначать подяками управління екології та благоустрою ЛМР та призами у таких номінаціях:

найкраща новорічна ялинка (1-ше, 2-ге, 3-тє місце);

найкраща різдвяна ялинка(1-ше, 2-ге, 3-тє місце);

найкраща новорічна прикраса (1-ше, 2-ге, 3-тє місце);

найкраща різдвяна прикраса (1-ше, 2-ге, 3-тє місце);

ерудит (1-ше, 2-ге, 3-тє місце).

«Сподіваємося на активну участь та надіємось, що ця акція надихне не тільки дітей, але й дорослих виготовити власну різдвяну композицію та не купувати живе ялинкове дерево», – додають в управлінні екології та благоустрою ЛМР.

Контактна особа — головний спеціаліст відділу екології управління екології та благоустрою ЛМР Палюх Тетяна, тел. 297-59-82.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: