На Львівщині знову введено в дію ГАВ

Сьогодні, 23 грудня 2014 року, о 08:19 год. по спеціальному розпорядженню центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми ДП НЕК «Укренерго» введено в дію графіки аварійних відключень у Львівській області з 1 по 5 чергу сумарною потужністю 65 мегават.

У місті Львові графіками аварійних відключень охоплено вул. Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Патона, Любінська, Городоцька, Окружна, Шевченка, Ярошенка та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка; м.Винники.

На Львівщині графіки аварійних відключень задіяно у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Сокальському, Яворівському районах та у місті Червонограді.

Для довідки.

За інформацією з офіційного сайту ДП НЕК «Укренерго», станом на 22 грудня 2014 року за аварійними заявками відключено 30 енергоблоків на електростанціях, із них 19 енергоблоків в генкомпаніях (7 блоків в ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго», із них Криворізька ТЕС – 5, Придніпровська ТЕС – 2, а також 12 блоків в ПАТ «Центренерго», із них Зміївська ТЕС – 7, Трипільська ТЕС – 3, Вуглегірська ТЕС – 2) – через критично низькі запаси вугілля на складах теплоелектростанцій.

Відділ корпоративних зв’язків ПАТ „Львівобленерго”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: