Підопічні Львівського міського терцентру передали подарунки від Миколая дітям з сиротинця (фото)

З нагоди свята Миколая, відвідувачі Центрів дозвілля при храмі Всіх Святих Українського Народу та храмі Покрови Пресвятої Богородиці приготували власноруч подарунки для дітей-сиріт з Львівського дитячого будинку №1. А минулого тижня, 18 грудня, підопічні територіального центру відвідали святковий концерт дітей цього будинку до Дня Святого Миколая.

«Бабусі-підопічні Галицького та Личаківського відділень Львівського міського територіального центру передали власноруч в’язані шапочки для усіх діток цього сиротинця. Кожна дитина отримала свій подарунок. Це очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих. Чудесну традицію передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям», - зазначив директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.tcmykolajsyrotynecj1 tcmykolajsyrotynecj3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: