У Львові відбудеться різдвяний концерт гурту «Перекоти Поле»

10 січня в Хмільному Домі Роберта Домса відбудеться різдвяний концерт львівського фолькового гурту «Перекоти Поле». Виступи на Різдво потрохи стають традицією гурту – у 2015 році концерт пройде вдруге. Початок о 20:00 год, повідомили організатори.

«Зараз багато-хто виступає радикально проти будь-яких розважальних заходів. Проте, ми вважаємо, що саме позитивна, радісна і життєствердна музика зараз потрібна українцям найбільше. Саме тому останнім часом ми зосередились на таких піснях, які здатні підняти дух і, сподіваємося, додати сил для подальшої боротьби. Не варто забувати, що окрім передової, є тил, в тому числі й культурний, і ми зобов'язані, якщо не воювати на передовій, то всіляко сприяти всебічному розвитку Батьківщини в тилу. Ми віримо, що наша музика, яка за своєю суттю є сучасним переосмисленням автентичної української культури, хоча б трохи допоможе розвитку культури сучасної, адже саме завдяки нашим предкам маємо щастя жити у такій вільній Країні», – коментує ідею проведення концерту учасник гурту Юрко Дворник.

Попередньо придбати квитки можна безпосередньо у закладі, або в Інтернеті, за посиланням: http://goo.gl/forms/7YrgOpNJPe.

Довідка

«Перекоти Поле» – львівський фольковий гурт, що намагається у своїй музиці поєднати народну автентику із сучасними мотивами. Професійних музикантів серед учасників гурту нема, зате є завзяті експериментатори та імпровізатори.

Більше інформації про гурт можна переглянути на офіційному сайті – http://perekotypole.pp.ua, та сторінках у соцмережах – http://facebook.com/perekotypole, http://soundcloud.com/perekotypole.

Контакти: +38 050 230 19 07, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: