Завтра у Львові два свята світла – Ханука і Римське Різдво (фото)

Римо-католицька парафія св. Йоана Павла запрошує на святкування Різдва Христового за григоріанським календарем. Святкування відбудеться завтра, 24 грудня, о 21.00 год. у приміщенні Філософсько-богословського факультету Українського Католицького Університету (вул. Хуторівка, 35а), повідомили у прес-службі ЛМР.

Спочатку Клуб «Гіллель» представить обряди єврейського свята Ханука зі співами і запаленням свічника. Це свято світла, в пам’ять про чудесне збереження олії для лампи в Єрусалимському храмі. Співатиме єврейський гурт «Техілим».

Після цього відбудеться святкування Святвечора із занесенням скаутами Вифлеємського вогню і благословенням різдвяних фігурок. Опівночі розпочнеться Різдвяна Служба (Пастирка). Колядки співатимуть разом зі спільнотою «Живий вогонь». Студенти з Африки (The Lviv African Catholic Community) представлять свої різдвяні традиції: національні страви, співи та танці. Ділячись Різдвяним хлібом («оплатком»), учасники будуть складати один одному найщиріші побажання.

Повернутися додому можна буде спеціально замовленими автобусами.

Як можна святкувати Різдво вдома, щоб воно було ще більше зустріччю з Христом і будувало єдність? Римо-католицька парафія св. Йоана Павла запрошує всіх до розділення спільної радості.

24122013 24122013_UCU_vechir_2 24122013UCUvechir

Контактна особа: о. Григорій Драус, тел. 097 517 06 42, www.rym.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: