Федик пообіцяв, що прокуратура працюватиме публічно

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій привітав Романа Федика із призначенням на посаду прокурора Львівської області. Офіційне представлення нового прокурора Львівської області відбулось сьогодні, 24 грудня.

Перед призначенням у прокуратуру Львівщини Роман Федик працював на Дніпропетровщині, однак кар’єру прокурора все ж розпочинав у Львівській області.

Як розповів заступник Генерального прокурора України Олег Бачун, Роман Федик обійматиме посаду прокурора області впродовж 5 років.

Значення такого тривалого терміну призначення підкреслив і голова обласної ради Петро Колодій. Очільник облради, зокрема, зазначив: «Важливо, що прокурора області призначають на такий тривалий час, адже це дозволить налагодити дійсно продуктивну роботу. Сьогодні громадськість Львівщини, як і Україна вцілому, потребує стабільності та відчуття впевненості в майбутньому». Петро Колодій висловив сподівання на те, що досвід та відповідальність допоможуть Романові Федику у його непростій роботі, а також побажав новопризначеному прокурору завжди принципово стояти на боці правди.

У свою чергу новопризначений прокурор області зазначив, що всіляко сприятиме утвердженню в діяльності прокуратури принципів відкритості, публічності та доступності, повідомила прес-служба облради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: