У Львові реалізовується проект RESPECT

З 1 вересня 2014 року триває реалізація проекту RESPECT «Зменшення стигми та дискримінації, пов'язаної з ВІЛ, до представників груп найвищого ризику в медичних закладах на території м. Львова». Протягом перших чотирьох місяців роботи команді вдалося налагодити сталі стосунки з медичними координаторами шести пілотних закладів міста Львова та скласти чіткий алгоритм дій в процесі організації тренінгової діяльності. Повідомляють у ЛОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», повідомили у прес-службі ЛМР.

Організація провела 4 тренінги, учасниками яких стало 89 медичних працівників (45 медичних сестер і 44 лікарі).

«Велика подяка за надання підтримки департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації та управлінню охорони здоров'я Львівської міської ради.

Хотілося б відзначити висококваліфікований підхід наших тренерів: керівника ЛОВ ВБО «Всеукраїнської мережі ЛЖВ» Тигача Дмитра, лікаря-фтизіатра КЗ ЛОР «Львівського регіонального фтизіопульмонологічного центру» Василько Аллу, головного лікаря ЛОЦ СНІДу Служинську Мар’яну, психолога ЛОВ ВБО «Всеукраїнської мережі ЛЖВ» Марію Ільїнову, лікаря-фтизіатра КЗ ЛОР «Львівського регіонального фтизіопульмонологічного центру» Ірину Бутко, соціального працівника ЛОВ ВБО «Всеукраїнської мережі ЛЖВ» Христину Крупу, спеціаліста ЛОЦСССДМ Олену Муляву, які своєю вмотивованою роботою чи не найбільше впливають на зміну особистісного відношення до ВІЛ-позитивних пацієнтів та представників ГНР, що в  підсумку сприятиме зменшенню стигми і дискримінації в регіоні», - зазначають у ЛОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: