У Львові створили безкоштовну мобільну гру про дітей з особливими потребами (фото)

Львівська компанія-розробник ігор для мобільних пристроїв «Nravo Kids» спільно з «Майкрософт Україна» випустили безкоштовну гру «Світ добра». Благодійна ініціатива покликана звернути увагу до потреб українських дітей, які потребують особливої уваги, повідомила Зоряна Владика.

Концепція гри побудована навколо ідеї допомоги дітям. Героями в грі є діти, яким необхідно особливу увагу. Мета гравця - зробити таку дитину щасливою, а по проходженню гри учасник може перейти на сторінку з переліком благодійних фондів-партнерів і перерахувати будь-яку суму на допомогу дітям.

«Створюючи розвиваючі ігри для дітей, ми також підтримуємо розвиток соціальної активності та можливість показати, як легко бути добрими і що можна зробити в цьому світі для інших. Прищеплюючи ці цінності дітям, ми можемо розраховувати на свідомих людей в майбутньому», - вважає Наталія Табачин, керівник проекту Nravo Kids, який займається створенням безкоштовних українських розвиваючих мобільних ігор для дошкільнят та єсоціальним проектом компанії Nravo.

Зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку та забезпечення дітей з синдромом Дауна, дітей, хворих на ДЦП, а також дітям з кризових сімей. Партнерами ініціативи стали благодійні фонди «Даун Синдром», «Лікарінфонд» і «Партнерство кожній дитині».

 «Наша мета - нагадати про дітей, які мають менше можливостей, ніж інші, і потребують нашої допомоги, - коментує Олена Тимкова, менеджер з онлайн-маркетингу «Майкрософт Україна», ініціатор благодійного проекту. Для цих цілей ми вибрали мобільну гру, тому що популярність мобільних додатків зростає, а ігровий формат дозволяє донести ідею в більш креативній формі. Гра професійно створена, намальована і озвучена, і є якісним українським продуктом ».

Додаток вже доступний для Windows Phone і в веб-версії на сайті http://svitdobra.com.ua. Найближчим часом він стане доступний і для Android іiOS.

 «Співпраця світового лідера в області інформаційних технологій «Microsoft» та львівської компанї Nravo, що є лідером українського ринку мобільних ігор свідчить про світове визнання високого рівню професійності львівських IT-фахівців. Також, ми закликаємо усіх небайдужих приєднатись до нашої ініціативи та подарувати дітям своє тепло» - зазначає PR-керівник компанії Nravo Роман Дзиговський.

File8 File9 File14 File15 File16 File17

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: