У Львові відбудеться конференція для розробників ігор

31 січня у Львові відбудеться конференція для розробників ігор. Про це Дивись. Інфо повідомили організатори

Що: GameDevConference 2015.
Де: Український католицький університет, вул..Хуторівка 35А
Коли: 31 січня, 10:00-19:00

В кінці січня провідні розробники комп’ютерних ігор відвідають Львів для того, щоб взяти участь у найбільшій у Західній Україні конференції розробників ігор - GameDevConference 2015. Місто Лева не дарма вибране як місто проведення цієї події, адже у Львові розміщені декілька всесвітньовідомих ігрових студій.

Конференція вже кілька років набула статусу міжнародної, так, для прикладу, на цю конференцію приїдуть доповідачі із країни – батьківщини КІ – Японії. Представник японської фірми AdinnovationInc. передаватиме українським колегам досвід роботи в галузі, річний дохід якої рахується мільярдами доларів.

Для понад 300 учасників організатори спланували доповіді, поділені на 3 основні группи: бізнес тематика, технічні аспекти та дизайн ігор та ігрових персонажів.

Окрім корисних знань учасники конференції повезуть зі Львова додому, ще й багато приємних вражень, адже організатори обіцяють зробити подію не лише корисною, але й цікавою. Так уже точно відомо, що на події широкому загалу представлять новітні розробки на зразок шолому віртуальної реальності, також планується поринути в минуле та пригадати майже забуті ігрові приставки з 90-х років. Окрім того учасники презентуватимуть одне-одному свої наробки.

Щоб ще більше згуртувати львівську спільноту розробників LvivStartupClub проводить безкоштовні щомісячні зустрічі розробників, на яких люди допомагають одне-одному в поточних проблемах та показують свої наробітки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: