В УКУ відкрилась виставка-рефлексія на події в Україні (фото)

У галереї сучасного мистецтва Українського католицького університету відкрилась виставка «Іспит витривалості праведного Йова. Порох золота». Метою виставки є мистецька рефлексія на події в Україні. На ній представлені твори сучасного мистецтва, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У відкритті виставки взяв участь т.в.о. голови обласної державної адміністрації Юрій Турянський. Виступаючи перед присутніми, очільник області зазначив, що вірність багатостраждального Йова своїм ідеям та принципам є добрим прикладом для кожного.

“Головне питання цієї біблійної історії: Чи зламається Йов? Це питання сьогодні чи не найактуальніше для нашого суспільства. Наша держава увійшла у великі випробування. Якщо ми їх пройдемо так, як це зробив Йов — Бог нагородить нас так само, як це було зроблено із цим стародавнім праведником. В цьому і є основна ідея цього мистецького проекту”, - підкреслив Юрій Турянський.

Куратором виставки є лауреат Національної премії України імені Т.Шевченка, народний художник України Любомир Медвідь.

Учасники проекту – молоді митці: Михайло Барабаш, Тереза Барабаш, Арсен Береза, Андрій Гелитович, Марина Ігнатьєва, Сергій Радкевич, Василь Савченко, Ярина Шумська.

DSC_3745 DSC_3748

Виставка триватиме з 23 грудня 2014 р. по 21 січня 2015 р. щодня з 11:00 до 19:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: