Депутати хочуть завести справу на керівника аеропорту "Львів"

Комітет з питань транспорту готує звернення до Генпрокуратури, СБУ, міліції щодо відкриття кримінальної справи стосовно керівника аеропорту "Львів".

Про це на брифінгу у Верховній Раді сказав голова парламентського комітету з питань транспорту Ярослав Дубневич, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зараз готуємо звернення до контролюючих органів - СБУ, Генпрокуратури, міліції - щодо відкриття кримінальної справи відносно керівника аеропорту "Львів". Ми візьмемо під свій контроль від профільного комітету це питання для того, щоб був нарешті наведений порядок в аеропорту "Львів", - сказав Дубневич.

У свою чергу, заступник генерального директора з питань експлуатації державного підприємства "Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького" Роман Зазуляк зауважив, що вже працює на підприємстві більше 25 років, однак такої ситуації, як зараз ніколи не було.

"Станом на сьогодні ми працюємо на не зданій в експлуатацію смузі, і це великі проблеми. Наприклад, у п'ятницю були відімкнені системи посадки, тобто при найменших змінах погоди аеропорт "Львів" буде закриватись і всі будуть йти на запасні аеропорти", - сказав Зазуляк.

Він зауважив, що працівники аеропорту вимагають негайно поміняти керівництво аеропорту, призначене за Януковича.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: