Енерегтики подарували дітям частинку свого серця, - "Львівобленерго"

 Рада молодих енергетиків ПАТ “Львівобленерго” долучилася до благодійного проекту “Світло в тобі”, в рамках якого провела акцію до дня святого Миколая “Подаруй дитині посмішку”.

У кожному районі Львівщини осередки молодих енергетиків взяли під свою опіку сиротинці, щоби в майбутньому приймати активну участь у житті вихованців та допомагати їм у суспільній адаптації.

Свою благодійну акцію молоді енергетики розпочали з відвідування дитячого будинку змішаного типу “Вишенька”, який знаходиться у селі Жовтанці Кам’янка-Бузького району Львівської області.

Для 21 вихованця віком від 4 до 17 років, які проживають у “Вишенці” енергетики подарували атмосферу затишку різдвяних свят: тут був і виступ  львівського дитячого телевізійного театру “Юрашки” і подарунки від святого Миколая, який догодив кожній дитині, адже в подарунках було все те, про що вони зверталися до нього.

Молодим енергетикам було приємно і тепло бачити радісні оченята та усміхнені обличчя дітей та відчути затишну атмосферу.

Благодійний проект “Світло в тобі” започаткований ПАТ “Львівобленерго” і діє вже понад п’ятнадцять років. У рамках цього проекту Товариство підтримує давні традиції меценатства нашої компанії, історія якої сягає 120 років, приймає участь у сучасних міжнародних ініціативах, спрямованих на підтримку незахищених верств населення, насамперед дітей з обмеженими можливостями, з метою їх адаптації в суспільстві, а також дітей, позбавлених батьківського піклування

Відділ корпоративних звязків ПАТ «Львівобленерго»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: