Львівська залізниця категорично спростовує закиди щодо затримки з перевезенням вугілля

Сьогодні у деяких ЗМІ оприлюднено інформацію (з посиланням на слова керівника незалежної профспілки шахтарів Михайла Волинця) про нібито затримки з перевезенням вугілля з шахт Львівсько-Волинського вугільного басейну через ненадання вагонів залізницею. Львівська магістраль категорично спростовує ці закиди, адже щоденно оперативно і в повному обсязі виконує заявки вантажовідправників на подачу вагонів, навантаження та перевезення вугілля.

Зокрема, за період від першого до 23 грудня поточного року Львівська залізниця забезпечила вантажовідправникам 2671 вагон під навантаження вугіллям, з яких вантажовідправники використали 1860 вагонів. Львівська дирекція залізничних перевезень, яка співпрацює з такими вантажовідправниками вугілля як ДП «Львіввугілля» ВП Вуглезбут (навантаження відбувається по станціях Соснівка та Червоноград), ПАТ «Шахта-Надія» та ін., надала під навантаження 1978 вагонів, з яких вантажовідправники використали 1514 одиниць. Сьогодні залізничники продовжують безперебійну графікову співпрацю з відправниками та без зауважень перевозять вугілля.

Варто зазначити, що залізничники часто опиняються в ситуації, коли вантажовідправники завищують кількість замовлених вагонів, а в подальшому не використовують їх, адже не мають достатньої кількості продукції для перевезення. Тому працівники магістралі щоденно проводять роботу з підприємствами, аби раціонально використовувати кожну одиницю рухомого складу. Співпраця Львівської магістралі з вугільниками є плідною і саме тому залізничники звертаються до публічних осіб з проханням у коментарях та висловлюваннях послуговуватися перевіреною інформацією, не вдаватися до безпідставних звинувачень чи закидів, аби не провокувати напругу та не підривати реноме українських підприємств.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: