Порошенко доручив посилити охорону стратегічних об’єктів

За підсумками воєнно-економічних навчань "Концентрація – 2014" Президент Петро Порошенко доручив посилити охорону стратегічних об’єктів.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

"Глава держави поставив низку першочергових завдань, перш за все – доручив посилити охорону стратегічних об’єктів, об’єктів критичної інфраструктури та життєзабезпечення", - йдеться в повідомленні.

Порошенко заслухав доповідь міністра оборони та секретаря РНБО. Він підвів підсумки навчань, зазначивши, що вони проявили наявність проблем у координації та взаємодії, які обов'язково необхідно виправити.

Президент звернув увагу керівництва областей на необхідність більш тісної координації дій з правоохоронними органами та Службою безпеки України.

"Принциповим завданням усіх керівників областей є проведення організаційних заходів спільно з Міністерством оборони та громадськими організаціями для покращення координації дій із захисту населення", – заявив Порошенко.

Нагадаємо, воєнно-економічні навчання "Концентрація – 2014" тривали протягом 3 діб і були присвячені вдосконаленню управління обороною в особливий період.

У навчаннях взяли участь Міністерство оборони, Генеральний штаб, керівництво Кабінету міністрів, центральних органів виконавчої влади, Рада національної безпеки та оборони, голови обласних державних адміністрацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: