На Львівщині стартує регіональний конкурс про благодійність

26 грудня о 12:00 год. в Антикафе «CoMMuna» (пл. Галицька, 1, другий поверх) відбудеться презентація III регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина», повідомили у прес-службі ЛМР.

Мета конкурсу – розвиток ефективного соціально орієнтованого благодійництва, поліпшення комунікацій між благодійниками та отримувачами допомоги, створення додаткових можливостей для їхнього продуктивного діалогу.

«У 2010-2011 роках ми проводили регіональний конкурс «Благодійник року», в 2012 році конкурс змінив свою назву, і вже втретє він проводиться під назвою «Благодійна Львівщина». Визначення переможців відбудеться 27 лютого у театрі ім. Марії Заньковецької з грандіозним концертом, якщо це дозволить ситуація в Україні», - розповів Андрій Породко, голова оргкомітету регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина».

Організатор регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина» – ГО «САМІ», співорганізатори – ГО «Центр ділового партнерства», «Благодійний фонд імені Марії Заньковецької», Інститут екуменічних студій УКУ.

Довідка

Рішення про заснування конкурсу з відзначення кращих благодійників і благодійних ініціатив було прийнято під час другої Конференції ВБО «Асоціації благодійників України», яка пройшла 18 вересня 2012 року в Києві у Малій галереї Національного культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький Арсенал».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: