Депутати готуються приймати бюджет вночі

На раді коаліції, яка зараз триває в присутності Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, міністра фінансів та голови податкової, звучить безліч побажань, які можуть розглядатись в парламенті із сьогоднішнього вечора і до самого ранку. Про це в кулуарах парламенту журналістам сказав депутат “Народного фронту”, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає УНН.

“Узгоджуються зміни до Податкового кодексу, Бюджетного кодексу, питання щодо соціальних виплат. Всі побажання, які висловлюються зараз на засіданні ради коаліції, записуються в стенограму та будуть виноситись на розгляд. Якщо потрібно, то ми будемо сьогодні засідати навіть до 12 ночі для того, аби прийняти бюджет”, — сказав А.Геращенко.

Він додав, що депутати готові засідати “хоч до ранку — без проблем”.

Як повідомлялося, у неділю, 28 грудня, ВР планує розглянути проект Державного бюджету України на 2015 рік, а також цілий ряд законопроектів, які регулюють бюджетну сферу.

Народний депутат України Єгор Соболєв повідомив, що парламентська фракція "Самопоміч" поки не голосуватиме за проект Держбюджету. Також у ВР з'явився плакат з написом “Цей бюджет - куля в лоб для народу!” вивісили у сесійній залі Верховної Ради України.

Міністр фінансів Наталія Яресько висловила сподівання, що Бюджет 2015 року буде прийнятий до 1 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: