Мені завжди приємно приїжджати до Львова, - Порошенко (відео)

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львова представив новопризначеного голову Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютку. Глава держави назвав головними пріоритетами в діяльності нового Голови ОДА забезпечення оборони та безпеки і проведення реформ.

Звертаючись до Олега Синютки, Глава держави наголосив на необхідності тісної координації його дій з регіональною, муніципальної владою та Президентом. Петро Порошенко закликав нового очільника області приділити особливу увагу забезпеченню верховенства права, проведенню ефективних антикорупційних заходів та створенню привабливого інвестиційного клімату. «Мені завжди приємно приїжджати до Львова, і я хочу, щоб інші регіони країни вчилися у львівської влади», – зазначив Петро Порошенко.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка подякував Президенту за теплі слова про Галичину. «Львівщина – серце України, і ми свідомі того, що відповідаємо за долю всієї країни», – сказав керівник області. Говорячи про свої пріоритети, він назвав першочерговими протидію корупції, розвиток інфраструктури та створення умов для ведення бізнесу.

У своєму виступі перед громадсько-політичним активом області Глава держави наголосив на тому, що прийняття бюджету на наступний рік було критично важливим для країни, оскільки дозволить забезпечити необхідне державне фінансування Збройних сил та значно підвищити обороноздатність країни. «Ми повертаємось у європейську систему безпеки», – заявив Президент.

Також Президент України відвідав Яворівський полігон

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: