Львівських господинь запрошують позмагатися у кулінарній майстерності на Святі Пампуха

У Львові в рамках VIІІ Міського Свята Пампуха (7-11 січня) традиційно відбудеться «Конкурс господинь». До участі запрошуються усі господині, які мають «фірмовий» рецепт власного різдвяного пампушка. Журі обере найсмачніші пампушки, а господиня, яка їх приготувала, буде визнана «Найкращою господинею Львова 2015 року» та отримає цінний приз!

«Кожного року на конкурсі господинь з’являється все більша кількість учасниць, які демонструють власні кулінарні таланти та дивують смачними пампушками за власнимирецептами. Якщо Ви пишаєтесь своїми родинними рецептами та готові розповісти про традиції святкування Різдва у своїй родині - ми радо запрошуємо вас на конкурс галицьких господинь!», - зазначила Пані Пампухова (Тетяна Пелипець), офіційне обличчя та незмінна ведуча Свята Пампуха.

​  ​Щоб взяти участь у Конкурсі необхідно заповнити реєстраційну форму, прийти на Свято Пампуха, розказати про традиції святкування Різдва у своїй родині та почастуватисвоїми пампушками журі конкурсу.

Нагадаємо, минулоріч на Святі Пампуха до участі у конкурсі зголосилося аж 10 господинь, а це найбільша кількість учасниць за історію проведення свята. Найкращою господинею 2014 року стала Юлія Кудлата. Вона приготувала пампушки з ружою і маком, поділилася секретом приготування та представила їх в автентичному посуді, що було умовою конкурсу.

Конкурс господинь 2014 (2) Конкурс господинь 2014

Також традиційно на Святі кожен охочий зможе долучитись інших пампухових забав, серед яких: «Конкурс на найкращий вертеп» та «Конкурс чортів та ангелів».

З року в рік Свято Пампуха показує яким веселим та колоритним є Різдво у Львові!

 Свято Пампуха

Організатор: компанія «ДікАрт».

Партнер Свята: Львівська свічкова мануфактура.

Сайт Свята: www.pampuh.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: