На боротьбу зі смородом у Львові кинуть ще 2,6 млн грн

Львівське міське комунальне підприємство “Львівводоканал” за результатами відкритих торгів замовило дві станції дозування реагентів “Ферокс” на площадках насосних станцій у ТОВ “БК ТрейдЗахідБуд” за 2 млн 657,5 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У суму закупівлі також входить встановлення. Документацією торгів, зокрема, передбачено два резервуари із корозійно-стійкого матеріалу з герметичним піддоном для зберігання реагенту обємом 25 і 10 м куб. та модулі дозування реагенту, пишуть НГ-Львів.

Як відомо, влітку у Львові провели практичні дослідження щодо дозування реагентів “Ферокс” і встановили, що вони перешкоджають біологічному розпаду органічних забруднень та виділенню сірководню в атмосферу. Відтак Львів вирішив скористатись досвідом Вроцлава, де з 2005 року збудовано 8 станцій дозування хімреагентів.

Конкурентом “БК ТрейдЗахідБуд” на торгах було львівське ТОВ “Енергоресурс-монтаж”.

Власниками ТОВ “БК ТрейдЗахідБуд” є івано-франківці Ткачук Юрій та Дем’янів Ігор.

Нагадаємо, минулоріч “Львівводоканал” купив два спецавтомобілі за майже 6 млн грн: вантажо-пасажирський автомобіль з лабораторією та спеціальний комбінований каналопромивний та мулососний автомобіль-цистерну.

Окрім того, цьогоріч водоканал оголосив про закупівлю 800 тонн реагенту “FERROX CI” з очікуваною вартістю 6 млн грн. Утім торги були відмінені, оскільки до оцінки допустили менше двох учасників. Наразі нові торги на реагент не оголосили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: