Як у Львові зустрічали бійців АТО з передової (фото)

Останній раз Львівський залізничний вокзал так зустрічав військові ешелони напевно ще у далекому 1945 році, коли з війни повертались переможці над фашистською чумою. Тепер, тут зустрічали воїнів 4-го добровольчого батальйону 24 механізованої бригади, які вертаються з передових позицій у неоголошеній російській війні. Загалом з фронту повернулись більш ніж 500 бійців. Понад 70-ть діб вони героїчно охороняли наш мир і спокій від навали російських терористичних військ неподалік населеного пункту Кримське.

Хлібом та сіллю наших воїнів зустрічали на пероні голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, а також чимало рідних і близьких наших героїв. Чи не вперше за майже сімдесят років ешелон з бійцями заїхав під звуки військового оркестру 24-ї механізованої бригади.

В своєму зверненні до особового складу батальйону очільник області  Олег Синютка зазначив, що не лише Львівщина, але й вся Україна може пишатись своїми героями-захисниками. І подякував бійцям за сумлінно виконані завдання.

В свою чергу командир 4-го механізованого батальйону підполковник Михайло Гнатів, запевнив всіх присутніх, що після відпочинку особовий склад повернеться і закінчить справу з відновлення територіальної цілісності України.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 13 15 (1) 15 16 17 18 19 21 22 23 25

Підполковник Тарас Грень,

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: