Живу шопку у Львові охоронятимуть військові

6 січня о 12:00 у Львові вже традиційно відкриють живу шопку - з вертепом та живими тваринами. Шопка вже вшосте прикрашатиме різдвяний центр міста. Цього разу вона як завжди буде актуальною до проблем сьогодення та розташовуватиметься на площі Арсенальній (позаду музею Арсенал), повідомили організатори

"Здавна вертепи робили актуальними до тогочасних проблем. Минулоріч у нас була шопка на барикадах, бо був Майдан, цього року інша політична картина, тож героями будуть не лише традиційні Йосип, Марія та ангели, а українські військові, які охоронятимуть Ісуса від злого Ірода, якого уособлюватиме один відомий чоловік з сусідньої держави», — розповідають організатори.

Одразу після відкриття можна буде взяти участь у квесті «Знайди 12» у приміщенні «Ринку зброї. Під Арсеналом», а саме можна буде скуштувати усі 12 страв святкового столу.

Шопка стоятиме з 6 по 8 січня та буде безкоштовною атракцією для львів’ян та гостей. Проте кожен охочий зможе скласти пожертву в скриньку поруч, зібрані кошти підуть на допомогу АТО.

Ролі героїв шопки традиційно виконуватимуть українські пластуни

Офіційне відкриття відбудеться о 12:00 год. 6 січня на площі Арсенальній

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: