АТП Садового «махлює» із кількістю автобусів

Львівське міське комунальне автотранспортне підприємство №1 «хімічить» із системою GPS. Дані про кількість автобусів на маршруті, які показує сайт підприємства, насправді не відповідають дійсності та суперечать іншій системі - eway.

Про це повідомили активісти ГО «За якісний транспорт», інформує прес-служба підприємства.

Сьогодні, 6 січня, о 12 годині на кінцевій зупинці маршруту № 45 не було жодного транспортного засобу. Пасажири, які стояли на зупинці, повідомили, що маршрутки немає уже протягом 20 хвилин.

Як повідомив заступник голови ГО «За якісний транспорт» Олег Довганик, натомість на сайті перевізника система висвічувала два автобуси, які перебувають на кінцевій зупинці. Справді, один автобус приїхав на зупинку і, попри великий інтервал руху, ще простояв на кінцевій протягом шести хвилин, після чого уже під’їхав забирати пасажирів на зупинку.

Натомість другої машини так і не було, що підтверджувала система eway, яка показувала, що у цей час на маршруті курсує тільки три автобуси. У цей час сайт перевізника показував чотири машини.

«Ми вже не перший раз фіксуємо подібні махінації із цією системою зі сторони перевізників. Зара проводимо свій власний моніторинг, результати якого будуть оприлюднені через певний час. Думаю, результати будуть дуже цікавими для багатьох», - наголосив голова ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига.

Дані із системи eway

Дані із системи eway

Дані із сайту перевізника АТП-1

Дані із сайту перевізника АТП-1

33333

Хтось знає якою фірмою обслуговуються маршрутки 45???
Хочу написати скаргу на водіїв, які при святі забули про свою роботу. Я щойно біля ринку Наукова простояла 30 хв в очікуванні "дива"! Його так і не сталось. Змерзла просто неймовірно. А ще ціну на проїзд підняти хочуть. Хай споча тку їздити по-людськи навчаться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: