У Львові прийняли показники загального та спеціального фондів міського бюджету

Сьогодні, 6 січня, виконавчий комітет прийняв рішення «Про основні показники загального та спеціального фондів міського бюджету м Львова на 2015 рік». Відтак, бюджет мають розглянути на депутатських комісіях та подати на затвердження сесії міської ради, повідомили у прес-службі ЛМР.

Відповідно до Бюджетного кодексу України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив схвалити основні показники до проекту міського бюджету м. Львова на 2015 рік і схвалити розмір оборотного залишку бюджетних коштів міського бюджету м. Львова в сумі 7000,0 тис. грн.

Як зазначив міський голова Львова, це рішення буде доопрацьоване на засіданнях депутатських комісій, більш детально опрацюють департаменти. Кінцевий варіант, який будуть виносити на сесію 15 січня, розглянуть у середу, 14 січня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

«Рішення виконкому буде повноцінним тільки тоді, коли в нас буде ясність після роботи з депутатськими комісіями. Ці основні показники з детальною розшифровкою після виконкому я пропоную розіслати усім депутатам, для того, щоб вони мали можливість з ними попрацювати. Бюджет, в принципі, є непоганий. Всі побажання враховані», - зазначив директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: