У Львові з’явились нові чудо-буси (фото)

На днях компанія Чудо-тур презентувала гостям та мешканцям Львова нові екскурсійні автобуси Чудо-буси. З цієї нагоди усі, хто придбає квитки на екскурсію у Чудо-бусі, отримає в подарунок квитки на свято «Різдво в Гаю» та безкоштовну доставку до Гаю після повної екскурсії. Місце відправлення автобуса із площі Міцкевича, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Ці екскурсійні автобуси були привезені із Відня, де вони себе зарекомендували для вимогливих європейських клієнтів, як комфортні спеціалізовані транспортні засоби для екскурсійних подорожей. Основна перевага автобуса в тому, що кожен клієнт сидить високо і може краще споглядати красу міста без перешкод, які створює транспорт навколо. Кожен клієнт отримує індивідуальні навушники, через які може послухати екскурсії  на будь-якій з  семи мов на вибір», - зазначають представники компанії Чудо-тур.

Вартість екскурсії тривалістю 1,5 год, яка покриває маршрут 25 км, становить 90 грн. для дорослих та 45 грн. для дітей від 6 до 13 років.

Зазначимо, що у різдвяний час до квитка в подарунок кожен клієнт отримає квиток на Свято «Різдво в Гаю» та безкоштовну доставку до місця проведення заходу.

IMG_20150106_135944 IMG_20150106_150634 IMG_20150106_150656

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: