На Львівщині прогнозують сніг та хуртовини

Державтоінспекція Львівщини закликає всіх учасників дорожнього руху до обережності у зв’язку із погіршенням погодних умов, повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області

Як інформує регіональний центр з гідрометеорології, 9 січня на території області очікується сніг та мокрий сніг, а у горах – місцями сильний!

На дорогах ожеледиця! Місцями ожеледь та налипання мокрого снігу. Пориви вітру 17-22 м/с, а в окремих районах – 25 м/с. Подекуди хуртовини та снігові замети. Температура повітря вночі 6-11̊ морозу, вдень від 4̊ морозу до 1̊ тепла.

У Львові, за прогнозами синоптиків, завтра також сніжитиме, очікуються хуртовини. Температура повітря вночі 7-9̊ морозу, а вдень 0-2̊ морозу.

У суботу, 10 січня, в області прогнозують мокрий сніг з переходом у дощ. Вночі місцями сильні опади! Ожеледь, на дорогах ожеледиця!

ДАІ закликає пішоходів потурбуватися про свою безпеку, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Переходьте вулицю лише у встановлених місцях та тільки після того, як переконаєтесь, що немає небезпеки! У темну пору доби та за умов недостатньої видимості обов’язково використовуйте на верхньому одязі світлоповертаючі елементи, аби водіїв могли вчасно побачити вас.

Також звертаємося до водіїв: будь ласка, будьте надзвичайно уважними й обережними за кермом, обов’язково зважайте на погодні та дорожні умови!

Не перевищуйте швидкість, дотримуйтеся безпечного інтервалу та дистанції, уникайте ризикований маневрувань. Не залишайте автомобілі на проїзній частині дороги, аби не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.

У випадку значного погіршення погодних умов радимо, за можливості, утриматися від поїздок приватним транспортом, особливо, у гірські райони та в нічний час.

Якщо стихія застала вас у дорозі, доцільно відмовитися від продовження руху та перечекати негоду у безпечному місці.

Будь ласка, уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтеся порад Державтоінспекції.

Нагадуємо телефони чергової частини управління ДАІ Львівщини - (032) 234 09 44, 234 09 32

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: