14 січня двоє підопічних львівського терцентру відзначать першу річницю подружнього життя (фото)

Рік тому двоє одиноких львів’ян літнього віку, які відвідували заходи дозвілля Львівського міського терцентру, одружились. Так, пан Іван Онишко (у віці 69 років) взяв за дружину пані Марію Груник (у віці 72 років). З метою відзначення року подружнього життя, 14 січня о 12.00 год. у Центрі дозвілля при храмі Святого Климента Папи (вул. Ген. Чупринки, 70) відбудеться святкування в колі друзів, підопічних територіального центру.

Про це Дивись.info повідомили у прес-службі ЛМР.

 

На заході також будуть присутні отець Андрій, який поєднав сім’ю Таїнством Шлюбу, керівництво Львівського міського терцентру та тріо «Родовід». Шлюб «молодята» взяли в храмі Святого Климента Папи (вул. Ген. Чупринки, 70), при якому працює Центр дозвілля для літніх.

«Як відомо, першу річницю спільного життя називають «ситцевим весіллям». Ситець – дуже тонка тканина, зазвичай яскравих кольорів. Подружнє життя через один рік після весілля нагадує саме цей ситець: кохання ще не охололо і не втратило своїх яскравих фарб, відносини ще дуже тендітні і тонкі. Власне, перший рік – випробувальний термін для молодої сім’ї, коли чоловік і жінка більш глибоко пізнають один одного і вчаться жити разом. Йде процес становлення, укріплення нової сім'ї», - розповів директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міськради, створеною з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців міста.

«Створення сім’ї – це, мабуть, найвища форма соціальної взаємодії й соціальної інтеграції. Мені дуже приємно, що в одному з центрів дозвілля для літніх, які ми відкрили за підтримки храмів міста, народилась нова сім’я. І сьогодні маємо можливість, через рік після їхнього спільного життя, привітати з утвердженням сім’ї. Залишається лише побажати миру, злагоди, кохання та довгих років спільного життя», - привітав в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Сьогодні у Львові працює 8 центрів дозвілля для літніх міського територіального центру, 7 з яких – при храмах Львова. Отож, охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

tcshljub1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: