Львівська бізнес-школа виступить партнером сесії Shaping Davos

Цього року зустріч Світового економічного форуму виходить за межі Давосу – 40 міст з усього світу організують місцеві сесії Shaping Davos та доєднаються до панельних дискусії в Давосі. Місцеву сесію у Львові організовує львівський хаб спільноти Global Shapers за підтримки LvBS. Разом із хабами Піттсбургу (США), Кіто (Еквадор), Ер-Ріяд (Саудівська Аравія) ми доєднаємось до живої панельної дискусії «Від ідеї до дії: творення культури інновацій» в Давосі. Молоді лідери та визнані фахівці з усього світу матимуть можливість спілкуватись у режимі реального часу.

Прямому включенню в Давос передуватиме львівська сесія Shaping Innovation Ecosystem. В рамках сесії відбудеться панельна дискусія за участі Андрія Ганкевича (голова наглядової ради Кластера IT-BPO), Романа Зінченко (координатор мережі енергетичних інновацій greencubator), Богдана Купича (віце-президент KM Core, директор Founders Institute в Україні), Максима Лисака (виконавчий директор Startup Depot), Наталії Обозненко. Під час дискусії панелісти обговорять важливість та особливість культури інновацій в країнах, що розвиваються, зокрема в Україні та Львові. Після панельної дискусії ми спробуємо більше розібратись в інноваційній екосистемі та в її компонентах.

Під час фінальної панельної дискусії в Давосі участь візьмуть Тім Браун (CEO, IDEO), Білл Макдермот (CEO, SAP), Файк Сіджбесма (CEO, DSM). В рамках цієї дискусії ми шукатимемо відповіді на такі питання:
- Коли інноваційні зусилля стають неуспішними? Чому?
- Які основні причини страху перед інноваціями? Які саме страхи нам заважають?
- Як можна створити систему й культуру іннновацій, експериментів та адаптації? Які способи стимулювання допоможуть подолати страх змін?
- Яким чином лідери можуть переконати в актуальності інновацій та спровокувати працівників активно реалізовувати новий курс?
- Які компанії є успішними прикладами творення інноваційної системи? Що корисного ми можемо запозичити від них?

Дата: 20 січня
Місце: Львівська бізнес-школа, вул. Козельницька, 2а, 305 аудиторія
Мова: англійська

Для участі у сесії необхідно заповнити аплікаційну форму

Довідка:
Global Shapers Community – це об'єднаннях молодих лідерів (20-30 років), які ефективно втілюють позитивні локальні та глобальні зміни у своїх містах. Global Shapers — ініціатива Всесвітнього економічного форуму у Давосі, яку втілюють з метою надати можливість молодим людям впливати на глобальні рішення, які приймають учасники Форуму. В Україні діє чотири осередки – Львів, Київ, Одеса, Харків.

Детальніше інфо на сайті LvBS: http://lvbs.com.ua/uk/news/516 або звертайтесь до координатора події Остапа Луцишина, (067) 673 18 76.

Прес-служба Львівської бізнес-школи УКУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: