Перша зимова економічна школа пройде 20–21 січня в Університеті банківської справи (фото)

Львівський інститут банківської справи УБС НБУ запрошує випускників коледжів і технікумів різних років випуску, включаючи 2015-й, скористатися унікальною можливістю отримати якісні знання щодо основних економічних понять, явищ, процесів і дії економічних законів як на макроекономічному, так і на мікроекономічному рівнях – узяти участь у Зимовій школі, яку вперше проводять в Університеті банківської справи НБУ.

Про це Дивись.info повідомили у прес-службі ЛІБС УБС НБУ.

«Розуміючи, що нині економічні знання відіграють важливу роль у формуванні нової економічної культури, основні риси якої – прагнення до заощадження, економне господарювання, дисциплінованість, відповідальність за результати своєї праці тощо, ми вперше проводимо такий корисний для громади захід – зимову економічну школу для випускників коледжів і технікумів. Узявши участь у нашій зимовій школі, слухачі отримають знання і навички задля прийняття правильних, економічно обґрунтованих рішень. Тим паче ці знання потрібні тим, хто своєю професією обирає сферу господарсько-економічної діяльності, – економістам, банкірам, бухгалтерам, менеджерам, фінансистам», – розповів директор Львівського інституту УБС НБУ Микола Вознюк.

Участь у Зимовій школі – унікальна можливість вступити без складання ЗНО до Університету банківської справи НБУ, а перший крок до цього – стати першими учасниками зимової економічної школи.

Зимова школа діятиме впродовж двох днів – з 20 січня до 21 січня 2015 року за адресою: Львівський інститут банківської справи УБС НБУ, вул. Січових Стрільців, 11, корпус № 2, ауд. 2-203. Час проведення занять: з 10:00 до 15:00 год.

Під час Зимової економічної школи досвідчені фахівці Університету прочитають курс лекцій з таких питань, як економіка як наука, економічні потреби і виробничі ресурси, форма виробництва, економічні системи, ринкова економіка, ринковий механізм, економічна роль держави, економіка підприємства, домогосподарство, доходи в ринковій економіці, національні рахунки, сукупний попит і сукупна пропозиція, споживання й економічне зростання, макроекономічна нестабільність, макроекономічна політика, світова економіка тощо.

Захід проходить у рамках Всеукраїнського проекту з фінансової грамотності. Нагадаємо, що вже три роки в Україні триває пілотний проект з упровадження курсу «Фінансова грамотність» у загально-освітніх закладах І–ІІ рівнів акредитації. Упродовж цього часу науково-педагогічні працівники Університету розробили навчальну програму, посібник для вчителя, а також навчальний посібник і робочий зошит для учнів. Нині вже близько п’яти тисяч учнів із майже сотні загальноосвітніх шкіл України опановують основи фінансової грамотності.

Викладачі і студенти Університету проводять також для школярів у період канікул Літні економічні школи. Тож проведення Зимової школи – черговий крок у просуванні і популяризації ідей фінансової грамотності серед населення.

20140701_113142 a3XY50tZnYw P1100668

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: