У Львові на Святі Пампуха обрали найкращий вертеп та господиню року (фото)

Упродовж п’яти днів, з 7 до 11 січня, львів’яни та гості міста поринули у смачну атмосферу вже восьмого за рахунком Свята Пампуха. У ці дні площа Ринок перетворилася на місце зустрічі родин і друзів, які з радістю продовжили святкувати Різдво за межами домівок. Традиційно на Святі обирали найкращий вертеп та господиню року. За п’ять днів гості свята придбали та скуштували близько 60 тис. пампушків.

Про це Дивись.info повідомили у прес-службі ЛМР.

Традиційно під час Свята Пампуха обирали найкращий вертеп та найвправнішу господиню року.

«Свято Пампуха запросило до виступів найкращі вертепи Львова, а також вертепи із Києва, Сум, Дебальцево, Запоріжжя Богослов, Харків Дніпропетровськ, які показали свої вистави і, звичайно ж, співали колядки, прославляючи народження Ісуса. Цьогоріч на головній сцені святі виступило понад 30 вертепів. Потішили нас і вправні львівські господині, які щороку дивують нас незвичними, смачними пампушками і новою рецептурою», - зазначила Пані Пампухова (Тетяна Пилипець), незмінна ведуча Міського Свята Пампуха.

У номінації «Кращий дитячий вертеп» перемогу здобув вертеп дитячої залізниці. У якості призу вони отримали Сертифікат на участь у майстер-класі від святкового партнера фестивалю Львівської свічкової мануфактури (пл. Музейна 1).«Кращим дорослим вертепом» став вертеп Церкви Віри, Надії, Любові і матері Софії. Колективу подарували Сертифікат на участь у фотосесії «Як ми колядували». Найоригінальніший сценарій був у Благодійного вертепу пластунів.

«Мені було надзвичайно приємно, коли на свято завітали вертепи, які вже неодноразово виступали на Святі Пампуха у попередніх роках. Ми завжди раді таким гостям, вони вже члени сім’ї, яка обов’язково на Різдво відвідує родину», - додала пані Пампухова.

За почесне звання «Найвправнішої господині 2015 року» змагалися п’ять львів’янок. Найкращою господинею стала Юлія Глова. Вона отримала сертифікат на 500 грн від партнера конкурсу господинь ТМ «Родинна Ковбаска».

Також гості свята колядували разом з гуртами «Джалапіта», «Йорий Клоц», «КурбАси», «Оленки», «Перекоти Поле» та вертепом театру тіней та світла «Див».

Організатор: компанія «ДікАрт». Сайт Свята: www.pampuh.lviv.ua.  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: