У 2014 році відділи управління соціального захисту опрацювали 341 тис. різного роду звернень громадян

Мешканці активно звертаються у відділи соціального захисту. Так, минулого 2014 року працівники відділів управління соціального захисту опрацювали 341,2 тис. звернень, в тому числі надання консультацій по телефону. За останній місяць грудень минулого року опрацьовано 31,4 тис. звернень. Для порівняння, у грудні 2013 року опрацювали 20 тис. звернень, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Традиційно в період опалювального сезону активність звернень мешканців росте, однак, цьогоріч, у зв’язку з подіями на Сході країни та окупацією Криму, маємо звернення від осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, а також осіб, сімей учасників АТО. Їхня активність не знижується. Загалом, для отримання консультації з питань соціального захисту, громадянам слід звертатись в Єдині приймальні відділів управління соціального захисту», - зазначив в.о начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Нагадаємо, з серпня 2014 року у Львові діє Комплексна програма підтримки учасників АТО та членів їхніх сімей – мешканців м. Львова, в рамках якої місто надає одноразову матеріальну допомогу постраждалим учасникам АТО з числа львів’ян, а також звільняє учасників АТО, членів їх сімей та членів сімей загиблих під час участі в АТО від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, незалежно від форми власності житлового фонду.

Прийом громадян у «Єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13 до 19 год.; вівторок-четвер – з 08 до 19 год.; п’ятниця – з 09 до 14 год.

Також громадяни мають змогу записатись на прийом в «Єдину приймальню» по телефону чи в режимі «он-лайн», отримати більше інформації про різні види допомог на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua.

Контакти відділів соціального захисту районів міста Львова:

 

Галицький: тел.: 261-44-50 (вул. Ф. Ліста, 5)
Личаківський: тел.: 235-71-62 (вул. Театральна, 10)
Залізничний: тел.: 295-82-28 (вул. І. Виговського, 34)
Франківський: тел.: 237-50-81 (вул. Генерала Т. Чупринки, 85)
Шевченківський: тел.: 252-28-40 (вул. В. Липинського, 11)
Сихівський: тел.: 254-64-80 (просп. Червоної Калини, 66)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: