У Франції у неділю вшанують загиблих під Волновахою

У Франції у неділю пройде панахида за жертвами трагедії під Волновахою, а також відбудуться великий мітинг і маніфестація на підтримку України і проти російської агресії

Про це повідомив Надзвичайний та Повноважний посол України у Французькій Республіці Олег Шамшур, передає Укрінформ

"Небайдужі французи, українська громада та представники духовенства, громадські діячі та дипломати посольства України у Франції у неділю візьмуть участь у жалобній панахиді та у великому мітингу і маніфестації, які заплановані до проведення о 15:00 за Києвом на площі Сен-Мішель у Парижі", - зазначив він.

За його словами, після оголошення трауру в Україні в посольстві напередодні відкрили жалобну книгу. "Усі охочі можуть прийти до посольства сьогодні і в понеділок з 10:00 до 17:00, щоб залишити свій запис", - зазначив дипломат.

Свої записи в книзі жалоби залишили іноземні посли, акредитовані у Франції, офіційні представники французької влади та міжнародних організацій, прості громадяни, члени української громади, релігійні та громадські діячі.

Нагадаємо, у неділю у Києві запланована хода Єдності у пам'ять про жертв у Волновасі, яка розпочнеться о 12.00 і пройде від парку ім. Тараса Шевченка до майдану Незалежності, де о 13.00 відбудеться молебень, запалення свічок та покладання квітів у пам'ять про жертв тероризму.

Представники російської опозиції у неділю, 18 січня, також збирають акцію на підтримку Маршу миру та єдності в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: