Ірина Гримак переходить на роботу в ЛОДА

Голова Залізничного району Львова Ірина Гримак переходить на посаду заступника голови Львівської обласної державної адміністрації, повідомила прес-служба ЛМР

«На посаді голови районної адміністрації Ірина Гримак проявила себе, як хороший спеціаліст та керівник. Сподіваємось, що тепер вона зможе впроваджувати корисні та важливі речі не тільки в одному з районів міста, а й у всій Львівській області»,- зазначив Андрій Москаленко, директор департаменту «Адміністрація міського голови»

Нагадаємо, що з грудня 2013 року Ірина Гримак займає посаду голови Залізничної районної адміністрації Львова.

Перед цим працювала заступником голови з питань житлово-комунального господарства Шевченківської районної адміністрації, заступником начальника управління земельних ресурсів та регулювання земельних відносин, а з 2000 року – в управлінні земельних ресурсів Львівської міської ради.

Ірина Гримак народилась 20 березня 1981 року у місті Львові.

У 1996 році вступила до Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

У 1999 році вступила до Львівської комерційної академії, спеціальність – товарознавство і комерційна діяльність. У 2004 році здобула диплом спеціаліста.

У 2010 році закінчила Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (спеціальність – державне управління).

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: