На ТРК «Львів» розкажуть про землі для учасників АТО

Сьогодні, 19 січня, у програмі «Вечір у Львові» йтиметься про військове капеланство, землі учасникам АТО та буських волонтерів.

Про військове капеланство розкажуть голова Комісії задля сприяння християнській єдності Донецького Екзархату УГКЦ Отець Тихон Кульбака та голова Центру військового капеланства УГКЦ, настоятель гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Отець Степан Сус.

З начальником управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів ЛОДА Володимиром Лавріним, депутатом ЛОР, уповноваженим представником батальйону «Айдар» у Львівській області Ігорем Грищуком, представником ГО «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО» Миколою Кобільником та ректором Львівського державного університету внутрішніх справ, генерал-майором міліції    Валерієм Середою мова піде про землі учасникам АТО.

Про волонтерство з Буська повідомлять керівник відділу культури і туризму Буської районної державної адміністрації Людмила Ціхоцька, голова громадського об’єднання «Майдан» Степан Рак та директор Будинку дитячої та юнацької творчості Оксана Рутецька.

Дивіться програму «Вечір у Львові» щобудня з 19:15.

Прес-служба ТРК «Львів»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: